MC Bulldog

Milsbeek

Jan Bengo rit

 Info over onze jaarlijks terugkerende Jan Bengo rit.

Editie 37 --> 2019     

 

Hallo motorvrienden,

Op 8 september 2019, organiseren wij alweer voor de 37e keer onze Jan Bengorit.

Ook deze keer weer, heeft onze Toercommissie getracht, een mooie route op papier te zetten. Deze keer door prachtige delen van Duitsland. De lengte van deze toerrit bedraagt ongeveer 220 kilometer.

Er kan ingeschreven worden tussen 9.30 en 12.00 uur bij Eethuis De Diepen, aan de Zwarteweg 60 6596 MJ te Milsbeek.

Dit wordt aangegeven met bordjes langs de Rijksweg Nijmegen-Venlo. Afmelden en het eventueel in ontvangst nemen van een prijs, etc. kan tot uiterlijk 18.00 uur. Het inschrijfgeld, inclusief koffie of thee na inschrijving, bedraagt € 6,00.

De route is op GPS (Garmin Zumo 550 en 660) en Tom Tom, te verkrijgen die ochtend, na inschrijving. Gaarne van tevoren zelf wel de nieuwste/ laatste kaartversie op je Garmin Navigatie systeem zetten.

Wij kunnen deze route ook naar U versturen na het overmaken van het inschrijfgeld (€6,-) op ons rekening nummer: NL04RABO0140654445 t.n.v. Jan Bengorit 2019. Graag Uw e-mailadres vermelden !!!

U krijgt de route als GPX en als GDB bestand toegestuurd. Dan kunt U de route zelf van te voren al inladen in uw navigatiesysteem.

Verder zijn er prijzen te winnen voor de grootste deelnemende club, verst komende deelnemer(ster), de jongste deelnemer(ster).

Deze rit telt mee voor de KNMV-toercompetitie.

Wij verwelkomen U graag september a.s.

Namens M.C. Bulldog Milsbeek, Rudy Cobussen e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.